• Beste CSVC leden,
  1 juli 2021 bestaat onze vereniging 60 jaar en ondanks de corona maatregelen willen wij dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en hebben een tweetal activiteiten georganiseerd.
  Op Zaterdag 3 juli aanvang 13.00 uur organiseren wij het 60-jarig jubileum 7 x 7 mix toernooi voor alleen leden van onze vereniging en de bovenbouw van FC Coevorden. Voor de onder en middenbouw van FC Coevorden zullen wij s' morgens wat organiseren.
  Wil je meedoen meld je dan aan bij je trainer of leider van je team ben je geen voetballend lid en wil je ook meedoen meld je dan aan bij: wim.wiegmann@live.nl.
  Ook als je niet wil voetballen maar een paar wedstrijdjes wil fluiten meld je dan aan.
  De inschrijving sluit op zondag 27 juni. De organisatie stelt de teams samen (Dames en Heren in aparte poules) en op Zaterdag 3 juli hoor je in welk team je bent ingedeeld. Zorg dat je op tijd aanwezig bent (12.00 uur) Natuurlijk houden we ons aan de op dat moment geldende corona maatregelen. Zaterdag 10 juli organiseren wij in samenwerking met de supportersvereniging een fietspuzzeltocht met opdrachten, later meer.
  Het jubileumfeest wordt verschoven naar later in het jaar als alle corona maatregelen zijn ingetrokken.