• CSVC 1 speelt in laatste minuut onterecht gelijk

    22 sep 2020
  • CSVC deelde zaterdagmiddag op sportpark Klinkenvlier de punten met SVN’69. De ploeg van trainer-coach Nico Kats stevende lang af op een overwinning tegen de gasten uit Nijeveen, maar diep in blessuretijd zette Wouter Westenbrink tot ontzetting van de Coevordenaren de gelijkmaker op het scorebord.

    In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd en werd er niet gescoord. Direct na rust kwam SVN’69 op voorsprong door een goal van Niels Tuin. CSVC werd sterker en uit een indraaiende corner van Hilko Koster kopte Jurriaan Veldhuis de verdiende gelijkmaker binnen. Met een wonderschoon doelpunt bracht Ruben Meijer in de 70e minuut de stand op 2-1 . De thuisploeg had de voorsprong daarna moeten uitbouwen, maar een aantal doelrijpe kansen werden onbenut gelaten.

    In de 'dying seconds' ging het toch nog mis en werden twee dure punten verspeeld. Nico Kats was na afloop behoorlijk ontstemd over de late treffer. ,,Dat we in de 97e minuut de zege uit handen geven is uitermate zuur. Er was in mijn ogen ook niet echt iets voorgevallen wat die zeven minuten rechtvaardigde. Natuurlijk moeten we wel de hand in eigen boezem steken, want we hadden met het overwicht de wedstrijd zakelijk moeten uitspelen. Dat deden we niet en we vergeten ons daarmee te belonen.”

    Bron: CoevorderCourant