• FC Coevorden versterkt zich met twee hoofd jeugdopleiding

    27 mei 2024
  • Arno Offerman en Ruben Soppe vervullen vanaf 1 juni 2024 de functie van hoofd jeugdopleiding bovenbouw. Samen met Richard Winter (onderbouw) gaan zij zich inzetten voor de verdere professionalisering van de samenwerking tussen CSVC en CVV Germanicus.
    FC Coevorden heeft de afgelopen jaren met twee hoofd jeugdopleidingen gewerkt waarbij de verdeling lag tussen onder- en bovenbouw. Om sneller doelen te kunnen behalen, heeft FC Coevorden besloten om een extra HJO aan te stellen. De drie HJO’s hebben de afgelopen maand gewerkt aan een goed plan waarbij meer aandacht gegeven kan worden aan begeleiding van trainers, het ontwikkelen van spelers en bovenal een klimaat waarbinnen jeugd veilig kan sporten. Vandaag hebben namens beide besturen Davor Pobric en Vincent Kleine de contracten met de twee nieuwe functionarissen getekend.
    De HJO’s zullen op korte termijn hun plannen met trainers en begeleiders bespreken. FC Coevorden kijkt door deze extra investering met veel vertrouwen naar de toekomst.
    FC Coevorden versterkt zich met twee hoofd jeugdopleiding