• Marco Reitsma ook volgend seizoen trainer van CSVC 1

  13 jan 2023
 • Marco Reitsma is ook komend seizoen trainer van CSVC 1. De Hoogevener is bezig aan zijn eerste seizoen bij de club.

  Samen met de spelers en de andere stafleden gaat Marco er alles aan doen om dit seizoen een langer verblijf in de vertrouwde derde klasse veilig te stellen. Er zijn nog vijftien wedstrijden te gaan en dus nog genoeg kansen om wedstrijden te winnen.

  CSVC 1 hervat de competitie op 21 januari met de derby thuis tegen DKB uit buurdorp De Krim. De voorsprong van DKB op CSVC is vier punten. Er staat dus zeker iets op het spel op de Klinkenvlier die middag.

  Ook Mark Genegel blijft als trainer actief bij CSVC; hij heeft het tweede team dit seizoen voor het eerst onder zijn hoede. CSVC 2 werd afgelopen seizoen kampioen en speelt nu in de reserve derde klasse, waarin het oranjehemden achtste staan met zes punten. Het tweede heeft nog twaalf duels te gaan, te beginnen op 28 januari uit tegen vv Hoogeveen 2.
  Bij de vrouwen van de combinatie CSVC/Germanicus maken de trainers Gerrit Hulst en Tom Dekker het seizoen af. In de vierde klasse werden tot nu toe vijftien punten gehaald door de nummer vier van de ranglijst. Voor de vrouwen staan nog liefst vijftien wedstrijden op het programma; er zijn dus nog genoeg punten te pakken. Na de zomer is Gerjan Tromp de nieuwe trainer van CSVC/Germanicus vrouwen 1.