• Volledige samenwerking jeugd

    Sinds een aantal jaar zijn Germanicus en CSVC begonnen om de jeugdafdelingen samen te voegen. Dit is in 2011 begonnen met de A’s, sinds 2015 zijn de B’s, C’s en D’s samengevoegd en vanaf dit seizoen gaan ook de JO11 (E’s) en JO9 (F’s) samenwerken. Hierdoor is de volledige jeugdafdeling van Germanicus en CSVC samengevoegd. Door deze samenvoeging is een jeugdafdeling ontstaan waarbinnen alle jeugdleden met plezier en naar vermogen kunnen voetballen.

    Formatie nieuw jeugdbestuur

    Door de samenvoeging van de totale jeugdafdeling zijn we met circa 380 leden, een mooi aantal waardoor er in alle categorieën meer dan een team samengesteld kan worden. Om de organisatie van de jeugd in goede banen te leiden is een nieuw jeugdbestuur geformeerd waarin beide verenigingen zijn vertegenwoordigd. Het nieuwe bestuur start officieel vanaf het seizoen 2017-2018, maar is al vanaf januari 2017 actief geworden om zaken te regelen. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe tenues waar we heel trots op zijn. Het jeugdbestuur heeft hoge verwachtingen van het komende seizoen, zowel in de samenwerking als sportief.

    Plezier

    De samenwerking heeft tot doel om alle leden met plezier te laten voetballen in een veilige omgeving en om de voetbalcapaciteiten verder te ontwikkelen. Om dat te kunnen doen is het belangrijk om duidelijk te communiceren en heldere afspraken te maken.