Aankomende wedstrijd: () op . om

Nieuwe zuil bij entree sportpark

Zaterdag hebben, ondanks de kou, een aantal leden 120 meter kabel gelegd bij de nieuwe ingang van sportpark "Klinkenvlier". Deze kabel dient voor de stroomvoorziening van de nieuw te plaatsen zuil naast de nieuwe toegangsweg van het sportpark, net voor de parkeerplaats. De te plaatsen zuil heeft een afmeting van 4 meter hoog en 1.33 meter breed. Op deze zuil komen de logo's van CSVC, Raptim, de IJsvereniging en de Duivenvereniging. Bovenin de zuil komt een lichtkrant waar de genoemde verenigingen hun aankondigingen van wedstrijden of activiteiten kunnen plaatsen. Deze lichtkrant staat 24/7 aan. De zuil zal geplaatst worden nadat de werkzaamheden van de parkeerplaats afgerond zijn, dus waarschijnlijk in april. Iedereen bedankt voor de inzet.