Aankomende wedstrijd: () op . om

Sponsoravond CSVC

Uitnodiging voor alle leden, donateurs, vrijwilligers, sponsoren en genodigden:

Geachte heer/mevrouw,

Namens onze hoofdsponsor, Toscana raamservice B.V., het bestuur en de sponsorcommissie  willen wij u hierbij uitnodigen voor de sponsoravond van vv CSVC opvrijdag 13 april 2018. Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom in onze kantine op sportpark “Klinkenvlier” te Coevorden.

Wij hebben voor u als spreker top scheidsrechter Bas Nijhuis uitgenodigd. Bas Nijhuis uitnodigen betekent dat u absoluut anders en met meer respect de Nederlandse scheidsrechters gaat bekijken. Hij laat u in de keuken kijken, overtuigt u ervan dat er heel veel voor komt kijken om een goede scheidsrechter te worden en te blijven.Bas Nijhuis is bekend om zijn kenmerkende manier van fluiten: op gevoel, mannelijk en veel door laten spelen. Niet voor niets is de titel van zijn boek: niet zeiken, voetballen! 

Uiteraard is er ook volop gelegenheid om vragen te stellen aan Bas, na het officiële programma kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog wat napraten.De avond zal rond 24.00 worden afgesloten.

Namens onze hoofdsponsor Toscana raamservice B.V., het bestuur en de sponsorcommissie