Aankomende wedstrijd: () op . om

CSVC pakt de draad weer op!

CSVC pakt de draad weer op met winst op ZZVV.

 
Daar er, ondanks het goede spel, verloren werd in Hollandscheveld was het logischerwijs de vraag hoe deze tegenslag door CSVC verwerkt zou worden. Het antwoord was aan het eind van het duel met ZZVV duidelijk: Prima. Het werd uiteindelijk een verdiende 2-0 zege waardoor CSVC zich in de kopgroep wist te handhaven en het er zich naar uit laat zien in staat moet worden geacht daar te blijven. De eerste helft van de wedstrijd was overigens vrij magertjes. Het leek erop dat beide teams het initiatief niet durfden te nemen waardoor het eerste bedrijf een ietwat slap schouwspel werd. Veel kansen ontstonden er dan ook niet. Voor ZZVV ging een kans van dichtbij ruim over en voor CSVC liet Dylan Huizing een aardige mogelijkheid liggen. Na rust werd de wedstrijd levendiger en pakte CSVC het initiatief. Dit leverde meteen mogelijkheden op doch deze werden niet naar behoren afgewerkt. Na een kwartier in de tweede helft was het wel raak. In twee minuten tijd besliste CSVC de wedstrijd. Spits Justin Regtop schoot de 1-0 langs ZZVV doelman Jelle Verburg en nog geen twee minuten later was Dylan Huizing attent toen doelman Verburg een inzet los liet. Huizing was er als de kippen bij en schoot van dichtbij raak. ZZVV legde zich nog niet bij een nederlaag neer maar trok veel te opportunistisch ten aanval waardoor er veel balverlies werd geleden en bovendien stond CSVC uitstekend te verdedigen. CSVC speelde weer prima en kreeg ook ruimte en kansen op meer treffers maar het mag toch wel een manco genoemd worden dat kansrijke situaties niet goed genoeg uitgespeeld en afgerond worden. In Hollandscheveld brak CSVC dit op en hoewel er komende week met een gerust hart afgereisd kan worden naar Beilen, waar Fit Boys wacht, is het saldo van kansen en scoren wel degelijk een item voor wat betreft handhaving in de kopgroep. De basis van het team en het vertoonde spel is goed genoeg.