Aankomende wedstrijd: () op . om

Nico Kats nieuwe trainer v.v. CSVC

De 61 jarige Nico Kats wordt de nieuwe hoofdtrainer van voetbalvereniging CSVC in Coevorden. De in Ommen woonachtige Kats oefent het vak van voetbaltrainer al ruim 25 jaar uit, veelal in Overijssel, waar hij bij diverse clubs successen boekte. Momenteel is Kats aan z'n derde seizoen bezig bij Rohda Raalte, een grote club in Oost met maar liefst zestig jeugdteams. Kats is bij Rohda trainer/coach van de talenten, verzameld in het onder 23 team waarmee hij in de landelijke divisie speelt. Kats is in het bezit van het diploma Trainer Coach 1, het huidige UEFA Coach A met geldige licentie, bovendien beschikt hij over het diploma Voetbal Conditie trainer op TC 1 nivo. De v.v. CSVC en trainer Kats zijn een overeenkomst aangegaan voor het seizoen 2020/21.