Aankomende wedstrijd: () op . om

Weer geen punten voor CSVC

In en tegen Klazienaveen kwam CSVC niet tot het scoren van doelpunten, laat staan van punten. De thuisclub scoorde op slag van rust en in de slotminuut en boekte aldus een 2-0 overwinning. Voor rust vielen er voor beide partijen weinig grote kansen te bespeuren. Door het zeer hobbelige speelveld, er werd gespeeld op het voormalige hoofdveld van de vv Zwartemeer, ging er veel fout doch dat was niet de enige reden van het matige spel. De rust leek met een 0-0 stand gehaald te worden maar Patrick Bloemberg stak daar een stokje voor door twee minuten voor de rust met een fraaie treffer de 1-0 aan te tekenen. Het eerste kwartier na rust bleef de wedstrijd nog in evenwicht maar het laatste half uur was het overwicht voor CSVC. In de 65e minuut resulteerde dat in een dot van een kans op de gelijkmaker voor Justin Regtop. In plaats van in alle vrijheid de bal goed te controleren en af te ronden verdween het ongecontroleerde schot richting de woonwijk. In de 70e minuut was er weer een situatie voor het doel van Klazienaveen waaruit CSVC zeker had moeten scoren. Onrust aan de bal en de doelman van Klazienaveen, die de bal met de voet keerde, voorkwamen de gelijkmaker. In het slot van de wedstrijd had CSVC zeker tot scoren kunnen en moeten komen maar was in een aantal situaties veel te onzorgvuldig en te besluiteloos. In de absolute slotfase schoof CSVC alles naar voren en nam daarbij terecht alle risico's. Klazienaveen kreeg pal voor tijd, na een counter, een vrije trap aan de zijkant. De prima door Patrick Bloemberg genomen vrije trap werd keurig koppend klaargelegd en afgerond. Met deze treffer was het pleit beslecht en liep CSVC opnieuw tegen een onnodige nederlaag op. Na de prachtige competitiestart is men inmiddels afgezakt in de middenmoot. Komende zaterdag begint de derde en laatste periode. Voor CSVC zaak om dat aan te grijpen als nieuwe start. Men moet zeker met een schuin oog naar beneden kijken maar met een paar winstpartijen is de aansluiting met de subtop ook weer snel gerealiseerd.