• Update CSVC

    13 jul 2020
  • Beste leden,
    Door middel van dit bericht willen we jullie op de hoogte brengen van de huidige omstandigheden betreft het corona-virus. Afgelopen woensdag 6 mei sprak onze premier over een aantal versoepelingen betreft de buitensporten. Wat deze allemaal inhouden is nog niet helemaal duidelijk. Wij wachten op richtlijnen van de KNVB. Zodra er nieuws is melden wij dat.
    Afgelopen maandag en woensdag waren er gelukkig weer activiteiten op de Klinkenvlier. De trainingen van de jeugd tot 12 jaar is weer begonnen. a.s. Maandag 11 mei beginnen de trainingen voor de jeugd vanaf 12 jaar. Wel volgens de richtlijnen van het RIVM en de Gemeente. Tijdens de trainingen is het sportpark gesloten voor onbevoegden, het hek is dicht en auto's zijn niet toegestaan (behoudens bestemmingsverkeer) ook ouders zijn helaas niet welkom om de trainingen te bezoeken. Nog steeds is het verboden om buiten trainingstijden op het sportpark aanwezig te zijn. Het toch betreden van de velden/accommodaties is een overtreding van de noodverordening. Dit kan zelfs resulteren in een geldboete van maximaal 4350 euro of een gevangenisstraf van 3 maanden.
    Daarnaast willen we graag onze sponsoren een hart onder de riem steken. Onze sponsoren zijn veelal lokaal gevestigde bedrijven en winkeliers die al vele jaren onze club steunen. Daar zijn we ze erg dankbaar voor. Sommige van onze sponsoren hebben het in deze corana crisis erg moeilijk. Wij kunnen ze steunen door in plaats van onze producten op internet te bestellen deze inkopen bij de lokale bedrijven en winkeliers af te nemen. Wij wensen onze sponsoren heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.