• Vrijwilliger in de spotlight: Roel Woering

  10 mei 2021
 • Roel, wil je je even voorstellen en hoe vertellen hoe je bij CSVC terecht bent gekomen?
  Mijn naam is Roel Woering getrouwd met Inge en samen hebben wij 3 dochters en 2 kleindochters en 2 kleinzoons. Ik ben al bijna 45 jaar werkzaam bij Drameco in Coevorden en ik ben ongeveer 20 jaar lid van CSVC.
  Ik ben ooit bij CSVC terecht gekomen toen mijn oudste dochter Rianne begon te voetballen. Later zijn mijn andere dochters Rachel en Ivonne ook gaan voetballen en zo ben ik leider geworden bij de meisjes MC. Daarna ben ik nog 1 seizoen leider bij de Dames Junioren geweest samen met Jan Post. We zijn dat seizoen kampioen geworden!
  Daarna ben ik gevraagd om vlagger te worden van Dames 1. Dit heb ik ook jaren gedaan. Het mooiste was dat alledrie mijn dochters in één wedstrijd samen speelden tegen Gramsbergen.
  Vrijwilliger in de spotlight: Roel Woering 2
  Wat doe je als vrijwilliger bij CSVC?
  Als vrijwilliger heb ik meerdere zaterdagmiddagen kantinedienst gedraaid en later ben ik dit samen met Inge in de ochtenddienst gaan doen. Ik hoop dat het straks na Corona ook weer kan. Wat is er zo leuk aan? Onze kleindochter en kleinzoon spelen ook bij de club, dus dat maakt het extra leuk, vooral langs de lijn.
  Vrijwilliger in de spotlight: Roel Woering
  Hoe zou CSVC de club met vrijwilligers kunnen uitbreiden?
  Ik denk dat het goed zou zijn om iedere ouder of speler die lid wordt “verplicht” een taak te laten doen. 
  Hoe zou je CSVC omschrijven?
  Gezellig en gemoedelijk!
  Vrijwilliger in de spotlight: Roel Woering 1
  Aan welke vrijwilliger geef je het stokje door?
  Ik wil graag wel wat meer te weten komen van Jaap van Dijk.